Viborg massage. Massage i Viborg. Dybdegående og grundig massage v. Louise Marcussen

Ansigtsbehandling i Viborg

Viborg massage

At tage vare på din krop er kærlig omsorg for dig selv. Olie-Thai massage er også velegnet, hvis du er typen, som ikke bryder dig om, der bliver taget fat, men alligevel har behov for at få løsnet op for diverse opbyggede spændinger. Til daglig er jeg beskæftiget i musikbranchen og i min fritid har jeg gennem mange år dyrket cykling og løb. Hos Baan Thai Massage ligger i Viborg centrum. Jeg holder ekstra åben massage i Viborg denne weekend og næste weekend lørdag og søndag 12-17 begge dage i denne uge og næste uger. Undersøgelser har desuden vist, at massage er den mest effektive behandling, ved hovedpine udløst muskulært, dvs.

Next

Viborg Massøren

Viborg massage

RaskRask er komme til byen og vores dygtige massører står altid klar til at hjælpe dig. Massage er et kærligt knus til kroppen og du behøver bestemt ikke fejle noget for at have gavn af massage. Vi ligger i Viborgs gågade i rolige omgivelser på 1. Du tager et tæppe eller håndklæde over dig, og det beholder du på under hele massagen. Massage skaber balance i din krop og giver et fantastisk velvære og en fornemmelse af at være i kontakt med dig selv. Behandlingen er særdeles effektiv, da cupping siges at kunne forbedre kredsløbet. Jeg håber det kan hjælpe dem som ikke har være hos mig endnu.

Next

Thai massage i Viborg

Viborg massage

Registreret ejer, af virksomheden, er Sunit Utrathong. Adgangskode Hvem bedømmer du Beskrivelse Indsend Fortegnelsen indeholder kun klinikker der tilbyder thaimassage og har en fysisk offentlig lokation. Hvad enten det drejer sig om velvære eller fysiurgisk afspænding. Der bruges derfor forskellige teknikker under en behandling. Har du ikke mulighed for at komme til min klinik, kører jeg gerne ud til dig.

Next

BENJA THAI massage i Viborg, www.visualbee.com Mikkels gade 10C, Viborg (2020)

Viborg massage

Jane Iredale har udviklet de reneste mineraler spækket med vitaminer og antioxidanter. Den byder på et væld af muligheder, som tæller alt fra cafebesøg, historiske oplevelser, kultur. Cupperne kan sidde både samme sted under en behandling, eller bevæges frem og tilbage på din hud og de underliggende muskler. Min massage er både blid, dybdegående og grundig, jeg tilrettelægger massagen i samråd med mine klienters ønsker og behov. Ud fra min erfaring kombinerer jeg de teknikker jeg har lært for at yde den bedste behandling til mine klienter. Det er en super behandling til en dag, hvor man vil være god ved sig selv. Ved oliemassage benyttes en lugtfri kvalitets massageolie, som er designet til at lade hænderne glide lettere ved at skabe mindre friktion.

Next

BENJA THAI massage i Viborg, www.visualbee.com Mikkels gade 10C, Viborg (2020)

Viborg massage

Og jeg fik sagt at jeg ikke havde fået citronfromage i mit voksenliv. Mulighed for at købe gavekort. Varmen fra stenene vil strømme rundt i hele kroppen og trænger dybt ind i musklerne. Massagen skal være behagelig og ramme de steder, hvor du trænger til at få bearbejdet musklerne. Ved thai-massage bruges der tryk- og strækmetoder for at gøre kroppen smidig og øge dit velbefindende. Hvem er jeg Jeg har drevet egen klinik med massageterapi siden 2004, og har 14 års erfaring som massageterapeut. Sig du har set annoncen på MassagePlus.

Next

Dorte Massør

Viborg massage

Derved brækkede min langefinger ret voldsomt og jeg har lige fået at vide i dag at den skal opereres - muligvis på fredag. Det er dog meget normalt, at man ikke føler sig særlig øm, når massagen er slut. Cupping er en metode, der kan mærkes, men tilpasses naturligvis din smertetærskel. Baan Thai massage Baan Thai Massage Aroma Er en meget behagelig massageform hvor du bliver masseret med varme olier hele kroppen. Herudover tilbyder jeg også afslappende velvære-massage samt behandling ved hjælp af øre-akupunktur.

Next