Tuzni citati za decka. Romantična pisma za dečka

Citati:

Tuzni citati za decka

Draga Dzeny, Danas je mjesec dana od kad si umrla. Trcala sam kroz gustu maglu, trazeci jedno jedino sunce,da ti lik ponovo vidim, a ne bi ga. Božanstvena ženo, moja muzo, čarobnice! Želim da ti kažem da mi je žao. Kada nisi kraj mene, moje srce hoće da izađe iz grudi, ti si moj nemir, moja nepresušiva strast, budi uvek kraj mene i pruži mi sreću. I bez obzira na to šta će se u budućnosti dogoditi, svaki dan proveden sa tobom za mene je najbolji dan u životu. Uvijek bi stale da se lijepo pozdravimo kad dodjemo u skolu. Da je život toliko dobar ne bi se rađali plačući.

Next

Romantična pisma za dečka

Tuzni citati za decka

Za nju se bas moze rec da je zivjela zivot punim plucima. Što me činiš srećnim beskrajno ti hvala, voleću te zauvek, srećo moja mala. Ali nazalost nije to tako bilo. Kao da je to jedina tačna istina na svijetu i da je sve ostalo laž. Mislila sam da ce se izvuci biti s nama da cu je zagrliti i reci joj da mi oprosti za svee i da budemo prijateljice. Taj osjecaj kada smo vidjeli njen tabut nije moguce opisati,suze su frcale sa svih strana: Ali niko uporno shvatit da je to nasha Dzeny,mislim da nam to nikad nece biti jasno. Sve sto mozemo je moliti se za njenu dusu, sjecati je se onakve kakva je bila.

Next

Romantična pisma za dečka

Tuzni citati za decka

A ples nije hobi vec nacin zivota. Tu je i ekipa koja te uvek bodri,u terenu ili na klupi. Nisam uhvatio tvoj smiješak, nisam čuo da si se smijala, sigurno jesi. Vec je godina prosla odkad si nas napustila, ostavila nas u suzama. Necemo i ne smijemo je zaboraviti. Jedino sto mogu povezati te dane i i onu mrznju koju sam osjecala prema njoj! Neko je nekad rekao da su tužna osećanja mnogo jača i iskrenija od trenutaka kad sreća boji naše vidike.

Next

Ljubavne poruke za devojku, dečka (Najlepši ljubavni SMS stihovi)

Tuzni citati za decka

Nema dana kada te ne spomenem sa sjetom u srcu i suzom u oku,jer kud god se okrenem sve podsjeca na tebe. Muškarac ne može voljeti dvije žene. Mrzim način na koji razgovaraš sa mnom, i kako si slažeš frizuru. Da si upoznala ove nove nastavnike,nova iskustva i sve ovo sto nam zivot nosi. Koji je uvijek popravljao raspolozenje svima.

Next

Tužne sms poruke (stihovi), za sva slomljena srca

Tuzni citati za decka

Bila je lijepa,pametnna i uvijek nasmijanaa. Život je škola, ali šteta što je smrt završni ispit. Ne možeš dva puta učiniti istu grešku. Sve se tako preko noci promjeni. Vjerovatno kad se razocaras u prijatelja prestajes da ga volis.

Next

Tužne sms poruke (stihovi), za sva slomljena srca

Tuzni citati za decka

Kazem maloj,jer je josh uvijek bila mali lijepi ''curetak'' u razvoju. Htela sam da ti kažem da si ti najbolji čovek koga sam upoznala i veoma mi je drago što si kraj mene. Lepotice moja, hvala ti što si nečujno ušla u moj svet i promenila ga nabolje, ti si mi pokazala put ka sreći, ti si dokaz da je ljubav nešto najbolje za svakoga čoveka. Nikad neces biti tu uz nase nove ljubavi tuge i srece Gorke suze niz lice teku, Vidim te a gledam u rijeku Odraz u njoj svi gledamo Svi te trazimo ,svi te trebamo Nismo svjesni da nisi tu i nikad vise i neces biti Nedostajes nam Dzeny To ne mozemo skriti. Nikada mi se ovako neshto nije desilo.

Next

Tužni ljubavni statusi

Tuzni citati za decka

Nadala sam se da je to jedna nocna mora i da cu se uskoro probuditi. Bila si i ostat ces uzor svima nama. U mom srcu ima mesta samo za tebe, sve ostalo je suvišno. U tvom zagrljaju ja se ponovo rađam. I sjecam se i onih ruza,sto sam ti na tabut spustila.

Next

Zanimljiva pitanja za dečka

Tuzni citati za decka

Svima nam je to jako tesko palo. Sastav je namenjen učenicima drugog i trećeg razreda osnovne škole. Zaustavljala sam vrijeme,zaustavila satove, ali noc ponovo dodje. Puno sam tuzna i nesretna,ali zivot ide dalje. Evo dok sam na svom blogu pisala sto mi je 2007. Dzenita se u to vrijeme vracala iz skole.

Next