Seks na farmi 7. POGLEDAJTE SEKS NA FARMI: Dohvatili se Jelena i Čupo!

Seks na Dušica i Filip probili led! (video)

Seks na farmi 7

Jelena: Aaaaaa, spusti mi nogu, ne volim taj položaj, spusti mi nogu, molim te! Jelena: Oćeš da se okrenem na guzu da ti svršiš u mene? Čupo: Hoćeš da spavam s tobom, ili da idem? Kad je obavio posao, Čupo je zapevao. Spremni ste da se posvetite svom partneru. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam sledi. Sada imam jednu gorku uspomenu. Čupo: Mejbi, ajde vidimo se sutra! Važno je da budete svesni svojih mogućnosti.

Next

Seks na Dušica i Filip probili led! (video)

Seks na farmi 7

Kada je prošla proslava, Filip i Dušica su se opustili i iskoristili to što su ostali farmeri zaspali. Jelena: Zar ti ne ostaješ da spavaš? Jelena: Hvala bogu, sad mi je toplije. Povedite računa o odnosu sa osobom koja vam se dopada. Nakon jučerašnjeg dana kada je Dušica masirala Filipa, sedela mu u krilu i bila poprilično usmerena na njega, na imanju je pao i prvi seks. Bavite se svojim emocijama, radite na sebi i trenutno.

Next

SCANDAL! saznaje: Na i Stefan Jakovljević!

Seks na farmi 7

Jelena: Aaaaa, a zašto me pecka? Moguće je da je vaš odnos s partnerom u manjoj. Jelena: Ne razumem, što ne svršiš? Ukoliko vam se dopada osoba koja je udaljena od vas, mogli biste da imate probleme zbog. Dok ga je Jelena molila da bude nežan, Čupo je bivao sve grublji. Čupo ju je nešto kasnije, poprilično trezan, posetio. Filip je celo veče proveo u zagrljaju sa bivšom karatistkinjom, a osim što se rodila nova ljubav, dogodio i prvi seks.

Next

SCANDAL! saznaje: Na i Stefan Jakovljević!

Seks na farmi 7

A muve zunzare su ih nadletale. Jelena: Hoću da spavaš sa mnom, ali da spavamo i da me ugreješ jer ću umreti od hladnoće. Jelena: Pa, valjda bi mi rekao. Jelena: A vidiš što se tresem od hladnoće. Voljena osoba će vam pokazati koliko joj je stalo do vas. Ipak, ona bi se svaki put izborila da ga još jednom pljesne. Dušica je odlučno napala svoj plen i uspela je u tome.

Next

POGLEDAJTE SEKS NA FARMI: Dohvatili se Jelena i Čupo!

Seks na farmi 7

Iako su njihov odnos u štali zabeležile kamere, ovaj snimak, u čiji je posed došao Kurir, nikad nije emitovan. Posle seksa pevao Kebinu pesmu Čupo: Zaželeh se tebe majko. Jelena: Kako se zezaš s tim stvarima, jesi li stvarno? Čupo: Pa sutra ću, ne žuri mi se. Onako u gaćama, naskačio je na svoju dragu. Čupo: Ne mogu da spavam, nemam pravo.

Next

SCANDAL! saznaje: Na i Stefan Jakovljević!

Seks na farmi 7

Jelena: Čekaj, a zašto ideš ako nisi? Spremni ste da se aktivirate povodom prelaska na drugo radno mesto. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. . Ljubomorni ste i posesivni, pa u odnosu s voljenom. Još, još, još, još, još pljeska ga Jače, jes, aaa, još, aaaa.

Next

POGLEDAJTE SEKS NA FARMI: Dohvatili se Jelena i Čupo!

Seks na farmi 7

Ljubavni čin dogodio se posle jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedelje, morala je da spava u štali. Čupo: i dalje peva Zaželeh se. Za posao vam sada treba dosta strpljenja. Veoma ste harizmatični i nije vam teško da ostvarite nova ljubavna. Spremni ste za ozbiljnu vezu, koja može. Čupo: Idem, ti si umrla odavno. A onda je najednom i Jelena podivljala.

Next