Øre næse halslæge frederikshavn. Steen Telmer

Næse

Øre næse halslæge frederikshavn

Som Region Nordjyllands største hospital har Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen. Ring i telefontiden 9-11, torsdag 13-15 og book tid på tlf. I vor del af verden fylder luftvejsinfektioner meget — mellemører, bihuler og lunger — i varierende grad hos det enkelte barn. Vi er to faste ørelæger i klinikken: speciallæge Kristian Anthonsen og speciallæge Peter Schreyer, som stopper i juni 2020. Især ørerne giver hos nogen børn store gener. Her på siden kan du finde nyttig information om åbningstider, telefontider, ventetider, undersøgelser og behandlinger vi udfører og meget mere. Patienter med mistanke om kræftsygdomme og akutte sygdomme, modtages fortsat i klinikken efter aftale.

Next

Øre

Øre næse halslæge frederikshavn

Hvis du ikke får et link med et spørgeskema fra os om dine symptomer, eller ikke kan udfylde dette online, så find evt. Menu Speciallæge Lars Gosvig Velkommen til klinikkens hjemmeside. Vi forbeholder os ret til at afbryde en konsultation, hvis der efter lægens vurdering er for store sprogproblemer. Du kan aktuelt ikke bestille tid online. Speciallæge Kristian Anthonsen Kristian er uddannet læge fra 2003, og har arbejdet på forskellige hospitaler i København under sin uddannelse.

Next

Øre

Øre næse halslæge frederikshavn

Pris for udeblivelse uden afbud senest dagen før kl. Alle med influenzasymptomer, forkølelse ,feber eller hoste skal først kontakte egen læge mhp den rigtige visitation. Vi svarer alle patienter , som venter i telefon kø. Han har igennem årene opbygget en meget stor ekspertise indenfor bedøvelse af børn og voksne til alle de operationer som foretages her i klinikken. Med det høje fagligt niveau, varetagelse af præ- og postgraduat uddannelse samt forskning i international klasse er vi en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner.

Next

Næse

Øre næse halslæge frederikshavn

O perationer gennemføres indtil videre som planlagt. Vi håber på forståelse og appellerer til at alle medvirker til at nedsætte smitterisikoen. Er du dækket af sygesikringen er det gratis at konsultere ørelægen. Vi forbeholder os ret til at afbryde en konsultation, hvis der efter lægens vurdering er for store sprogproblemer. Er vi ikke tilgængelige pga kursus, ferie eller lign.

Next

ØNH Frederikssund

Øre næse halslæge frederikshavn

Vi leverer høj faglig kvalitet, og vores patienter er da også blandt de mest tilfredse i landet. Vigtigst er en god undersøgelse og lægesamtale, så du får klarhed over årsag og behandling, specielt hvor god effekt du kan forvente. Hvis konsultationen kan foregå telefonisk, skal dette prioriteres. Vi følger og vil informere om mulige ændringer på vores hjemmeside. Søren var overlæge inden han begyndte som fuldtidsbeskæftiget privatpraktiserende narkoselæge.

Next

ØNH Frederikssund

Øre næse halslæge frederikshavn

Husk at du også kan benytte dig af din sundhedsforsikring hos os. . Regeringen og sundhedsmyndighederne har den 11. Kristian Anthonsen Speciallæge i øre-næse-hals Speciallæge Kristian Anthonsen Kristian er uddannet læge fra 2003, og har arbejdet på forskellige hospitaler i København under sin uddannelse. Vi har lagt stor vægt på et lyst og behageligt miljø, så du føler dig velkommen. Amning beskytter, men vore børn starter ofte pasning ude, før immunsystemet er helt modent. Praktiserende læger, se direkte nummer for akutte patienter nederst på siden.

Next

Steen Telmer

Øre næse halslæge frederikshavn

Udeblivelse uden afbud senest dagen før kl. Aftag venligst flyverdragt, overtøj, hue, halstørklæde, beskidt fodtøj mv. Betaling for udeblivelser hos Kristian Anthonsen bedes betalt via Mobile Pay på nummer 83 24 25 og der skal betales for tidligere udeblivelser inden der bestilles ny tid. Du skal kunne tale og forstå dansk ifm. Klinikken er åben for øvrige patienter med behov for speciallægehjælp.

Next