Ja nej spørgsmål. Spørgsmål

Ja eller nej? Er du i tvivl? Hvilket svar er det rigtige?

Ja nej spørgsmål

Nej desværre, har været på job og har shoppestop oveni. Jo større svinget er, desto mere nøjagtigt er svaret. For the card in the middle, always counts double. Du kan se og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du evt. Sæt navn på stederne, og pendulet vil svare ja eller nej.

Next

Ja eller nej? Er du i tvivl? Hvilket svar er det rigtige?

Ja nej spørgsmål

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries; Library of Congress Number: 12-16457. Ja, han gav dem mulighed for at rette op på tingene før han kom. Du ønsker det, du kan sagtens forestille dig det og du har 1000 gode grunde og argumenter for, hvorfor det netop skal være jer to. Når vi begynder at spore os ind på behovet, vil vi begynde at bruge lukkede spørgsmål, for at bekræfte at vi er på rette vej. Med svaret følger en lang monolog. Når først du ved, at du får de rigtige svar, behøver du ikke længere være i en trancetilstand.

Next

Ja + udvidelse som svar på ja/nej

Ja nej spørgsmål

Her får du et par af mine forslag til, hvordan du finder frem til det rigtige svar. However, sometimes the answer is uncertain, perhaps because one does not have to know the answer, or just maybe, because of something else. Hvis pendulet svinger fremad eller bagud, er du på vej i den rigtige retning. Metode 6: Opsøg en clairvoyant. Jeg har indtalt en meditation som du kan bruge.

Next

Spørgsmål

Ja nej spørgsmål

Du er forelsket og fast besluttet. Følger du svaret, vil du komme i mål. Den morgen bliver ældstebroren ringet op af en bror hvis kone netop er blevet kørt på hospitalet efter en bilulykke. Sandheden, det ægte svar du får, er nødvendigvis ikke det svar som du ønsker eller havde håbet på, men noget i dig ved godt, at svaret er sandt. Så for lige at vende tilbage til mit eksempel med Peter, så har vi nu fundet ud af at han ikke er den rette for dig.

Next

Brug af et pendul

Ja nej spørgsmål

De er lukkede spørgsmål, hvor der som regel kun er ét rigtigt svar. Pendulet er glimrende til at kommunikere med Dæmoner. Hold tråden med dine fingerspidser og lad den vægtede del hænge. Dér ved vi, hvad rammen er — nemlig situationen i Afghanistan og forholdet til styreformer, landets indbyggersammensætning, uddannelsesniveau og så videre,« siger Vincent F. Did this answer your question? Jeg kunne eksempelvis spørge dig: Hvor meget får du i løn sammenlignet med hvad f.

Next

Hvad er et godt spørgsmål?

Ja nej spørgsmål

Og det er heldigvis det værste. Hvilket er et ok spørgsmål — men fuldkommen taget ud af en kontekst. »Det kan måske så føre til mere afgørende radikale fornyelser, paradigmebrud og nye rammer for nye spørgsmål,« fortæller Claus Emmeche. And formulate it correctly so that you do not doubt anything afterwards. Og — Hvor god er du til at bruge åbne spørgsmål? Et svar du helst vil overdøve og ignorere.

Next