Erotske price masaza. Trojka

Erotska masaža

Erotske price masaza

Celo vreme smo pricali naizmenicno, a mama je svakih pola sata ponavljala kako dugo nije izasla napolje. Morali smo na posao, inace bi ostali kuci da se jos ljubimo i mazimo. Uskoro sam smogao dovoljno hrabrosti da počnem gurati cijeli kažiprst u mamin anus. Špricao sam sebi po prsima i izvijao se u bokovima. Na ovim stranicama možete pronaći sve one koji su zainteresovani za erotsku masažu.

Next

Simultana masaža

Erotske price masaza

Ako si sasvim nemoćan tip, iako ti uvijek stoji kao kip, ali brzo dođe do kraja akta, s taktom ili bez takta. Skakala je po njemu, vrištala, bilo je to ludilo. Tako se i događaj, interesantan za ovu priču i sve što se po tom dešavalo, dogodio jedne tople junske večeri. Na kraju intervjua sam joj ponudio posao i složili smo se oko plate, ona je bila vrlo zadovoljna jer je nedavno izgubila posao, a situacija u kući je bila dosta teška, ponudio sam joj i da radi prekovremeno ako joj je potreban veći novac. Jako je zastenjala, jer je celo vreme stenjala prigušeno kao da se boji da nas neko ne čuje.

Next

Trojka

Erotske price masaza

Taj prizor mi je uzburkao krv. Sela je do mene i polako smo poceli da pijemo kafu i pricamo. Malo je reci da sam bio zbunjen, totalno sludjen, ali sa ipak nekim prijatnim osecajem u grudima. Prišla je, osetio sam miris žene. Mama nije pružila nikakav otpor i vrlo brzo sam se se susreo s njenim vlažnim malim jezikom. Foto: Profimedia Odjednom je ustala i rekla mi da bi bilo najbolje da se vratimo na posao, te sam nas ja onako van sebe odvezao nazad. Poslušao sam ga i otuširao se.

Next

Erotske masaže

Erotske price masaza

Kada je zatvorila vrata, usledio je šok: Jelena me gurnula uza zid i poljubila u usne! Bila je evidentno umorna i samo me je pozdravila, zatim se otišla tuširati. Tek pred vece se oglasila, nakon sto sam joj rekao da izlazim, negodujuci sto kasni dolazim kuci. Klečala je na kolenima i navlačila se sporo i zanosno dok je lagano mešala guzovima. Bilo mi je super unatoc strahu …. Jos vise me je raspaljivalo saznanje, da i mama zeli da smo zajedno. Mama je bila blago nagnuta napred i kao da je isturala ledja ka meni, jasno pokazavsi da joj se moja masaza dopada. Vidio je da mi se to sviđa izvadio prs i uhvatio me za glavic.

Next

Moj prvi put (masaža)

Erotske price masaza

Jedan lijep prizor bio je zamijenjen još ljepšim. Vratio sam ruke na levo koleno, pa ponovio zahvat. Odgovorio sam da je u redu i da ne osjećam neku posebnu bol. Polako prilazim njenom procepu koji je vreo, mokar i pocinjem da ga milujem srednjim prstom. Nekadašnje dete, sada žena od trideset godina. Osetio sam njene prste kako mi prolaze kroz kosu, a to me jos vise napaljivalo. Iako u godinama, sa poprolicnim viskom kilograma, mama pocinje da mrda kukovima dok stenje, sad vec glasno i vise se ne uzdrzava da pusti glas.

Next

Erotske masaze (pruza zena)

Erotske price masaza

Njen uzdah mi je dao do znanja da joj se to dopalo. Po maminim pokretima jezikom, video sam da joj se ovo veoma dopada. Ženi i meni je pedeset godina i u braku smo četiri. Oboje gledate u moj kurac koji se digao i ocrtava se u trenerci. Pušila ga je slatko dok se igrala sa mojim jajima i dražila me između jaja i čmara. Rekao mi je da odem u kupaonu i da se istuširam te da se nakon toga vratim ovdje. Predamnom je bio prekrasan prizor zrele njegovane žene.

Next

Masaža sa parom

Erotske price masaza

Ja sam htio bogat sex, a ona u mraku najosnovnije…i to rijetko. Bile su to bujne i lijepo oblikovane grudi koje su se pod mojim dodirima na leđima polako izvijale prema naprijed. Zaista sam zeleo da taj osmeh na njenom licu vecno traje. Masiram sa obe ruke prvo levu butinu, pa onda desnu. Video sam da joj to prija i pocao da ponavljam taj pokret od dna ledja sve do ramenog pojasa.

Next

Erotska masaža

Erotske price masaza

Pocetak nedelje nas je bacio u ucmali posao-kuca ritam. Ljubio sam mamu u vrat i mazio je po leđima i guzi. Volim ja i pičku naravno ali sise obožavam. Pomislio sam da joj je potrebno malo nježnosti koju je izgubila sa svojim odraslim sinom, ali mi je u isto vrijeme prostrujalo kroz glavu kako joj vjerojatno nedostaje i zrelih muških dodira. Nisam niti pomislio da bi me mogla zbaciti sa sebe, opaliti šamarčinu i zauvijek raskrstiti samnom.

Next